Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ   15Α - 10557  ΑΘΗΝΑ     ΤΗΛ. 210-3312793  &  6974 750407
www.dakepe.gr  e-mail: info@dakepe.gr
Αθήνα, 18/03/2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: «Συγκρότηση Κεντρικής Επιτροπής Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.»

Η Κεντρική Επιτροπή της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. που προήλθε από το 27ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Παράταξης στις 12 & 13/03/2011, συγκροτήθηκε σήμερα, 18/03/2011, σε σώμα, ως εξής:

Πρόεδρος:
Χαράλαμπος Κόκκινος
Α΄ Αντιπρόεδρος:
Τριαντάφυλλος Οικονόμου*
Β΄ Αντιπρόεδρος:
Δημήτρης Κάσσιος
Γενικός Γραμματέας:
Μάνος Ανδρουλάκης
Γραμματέας Οργανωτικού:
Σωτήρης Γεωργόπουλος
Ειδικός Γραμματέας:
Τάσος Μεντάκης
Ταμίας:
Δήμητρα Τσένου
Γραμματέας Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων:
Νίκος Λαγομιτζής

Μέλη:
Αντώνης Αγραπίδης, Τάσος Αντωνιάδης, Παναγιώτης Βούτος, Ηλίας Ηλιόπουλος,  Χρήστος Καφτηράνης, Θανάσης Κικινής, Βασίλης Ματθαίος, Γιάννης Πάιδας, Βασίλης Παληγιάννης, Αριστέα Παπαδοπούλου, Καίτη Ρηνάκη, Γιώργος Σαββάκης, Αλέξανδρος Τεκίδης, Δημήτρης Τσάμης.


Ελεγκτική Επιτροπή:
Σπύρος Λάττας, Αθανάσιος Μήνας, Γιώργος Σωτηρακόπουλος

Η Νέα Κεντρική Επιτροπή της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. απευθύνει προς όλους τους συναδέλφους της χώρας θερμό, αγωνιστικό χαιρετισμό και τους παρέχει τη διαβεβαίωση ότι, πιστή πάντα στις αρχές του Ανεξάρτητου, Δημοκρατικού και Διεκδικητικού Συνδικαλισμού, θα αγωνιστεί με όλες της τις δυνάμεις και με κάθε νόμιμο μέσο για την οικονομική, επιστημονική και ηθική ανύψωση της θέσης του εκπαιδευτικού και για την ποιοτική αναβάθμιση της εκπαίδευσης και της παιδείας γενικότερα.
Καλεί κάθε συνάδελφο να συστρατευθεί μαζί της σ’ αυτό τον αγώνα για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων της εκπαίδευσης και των λειτουργών της και να αντισταθεί στην αντιλαϊκή και αντιεκπαιδευτική κυβερνητική πολιτική.

* Ο Πρόεδρος της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Χαράλαμπος Κόκκινος, όπως είχε δεσμευτεί στην ομιλία του στο 27ο Πανελλήνιο Συνέδριο της παράταξης, πρότεινε στην αρχική του εισήγησή για τη θέση του Α΄ Αντιπροέδρου τον συνυποψήφιό του για τη θέση του Προέδρου Θανάση Κικινή. Η πρόταση αυτή δεν έτυχε της αποδοχής του συναδέλφου Κικινή.
Στη συνέχεια απεύθυνε πρόταση για τη θέση του Α΄ Αντιπροέδρου στο Γενικό Γραμματέα της Δ.Ο.Ε. και μέλος της Κ.Ε. Τριαντάφυλλο Οικονόμου. Η πρόταση αυτή όπως και όλες οι υπόλοιπες για τις θέσεις του Προεδρείου της Κεντρικής Επιτροπής της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. έγιναν δεκτές και ψηφίστηκαν ομόφωνα από τα 15 μέλη της Κ.Ε. που παρέμειναν ως το τέλος της συνεδρίασης και συμμετείχαν στην ψηφοφορία.


Για τη Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.
με αγωνιστικούς και συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας



Κόκκινος Χαράλαμπος

Ανδρουλάκης Μάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου