Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Ευχαριστήριο μήνυμα του νέου προέδρου της ΔΑΚΕ/ΠΕ


14 - 03 - 2011

          Συμμαχητές και Συμμαχήτριες,
          Θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω το σύνολο των στελεχών της Παράταξης που συμμετείχαν στο 27ο Πανελλήνιο Συνέδριό μας και με τη συμμετοχή τους συνέβαλαν στον ουσιαστικό διάλογο και στη «ζύμωση» απόψεων όπως ταιριάζει σε μια μεγάλη συνδικαλιστική παράταξη με δημοκρατικές διαδικασίες, ισχυρό ιδεολογικό υπόβαθρο και θέσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες προκλήσεις και στις προσδοκίες του έλληνα εκπαιδευτικού.
          Από τη θέση του νέου Προέδρου της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. με αίσθημα ευθύνης δηλώνω ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου να προωθήσουμε τις ιδέες και τις προτάσεις μας, να μετατρέψουμε τις κοινές αγωνίες σε κοινούς επιτυχημένους αγώνες και να αντισταθούμε στην αδιέξοδη, αντιλαϊκή και αντιεκπαιδευτική κυβερνητική πολιτική.
          Ο αγώνας για επιστημονική και οικονομική αναβάθμιση των εκπαιδευτικών, για αξιόπιστο συνδικαλιστικό κίνημα  περνά μέσα από τις δικές μας προσπάθειες.
          Δακίτες και Δακίτισσες,
          το χθες δεν μας δεσμεύει να χτίσουμε το αύριο αρνούμενοι το σήμερα.
          Σφυρηλατώντας και διαφυλάσσοντας την ενότητά μας και με δύναμη τις ιδέες μας ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
απαλλαγμένοι από «μίζερα» σύνδρομα, με αγωνιστικό πνεύμα, με τεκμηριωμένες θέσεις δημιουργούμε το μέλλον που μας ανήκει.
Συγκρουόμαστε με την παρακμή, σπάμε τη σιωπή, αντιστεκόμαστε στη δικτατορία των μετρίων, δίνουμε και πάλι την ελπίδα στον έλληνα εκπαιδευτικό και προωθούμε την ανανέωση στο συνδικαλιστικό κίνημα.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
με τη Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. πρωτοπόρα – δυνατή.
Χαράλαμπος Κόκκινος
 Πρόεδρος Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου