Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. Δ.Ο.Ε.

Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.                                                          Αθήνα, 12-01-2011

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. Δ.Ο.Ε.
Πρόταση για την ανασύνθεση του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.

Πάγια θέση της παράταξής μας, την οποία έχουμε τηρήσει σταθερά και απαρέγκλιτα, αποτελεί η συμμετοχή στο προεδρείο και τα αξιώματα του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. , όλων των συνδικαλιστικών αντιλήψεων που εκφράζονται στο Διοικητικό Συμβούλιο.
Και τούτο, γιατί νομίζουμε ότι μόνο ένα διαπαραταξιακό, αντιπροσωπευτικό, ενωτικό προεδρείο, μπορεί να συμβάλει ουσιαστικά και αποφασιστικά στην ανάκτηση του κύρους και της αξιοπιστίας του συνδικαλιστικού μας κινήματος.
Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που ο Κλάδος μας δέχεται την πιο σκληρή επίθεση σε όλα τα μέτωπα (εργασιακά, οικονομικά, ασφαλιστικό - συνταξιοδοτικό, νέο μισθολόγιο κλπ.) είναι επιτακτική η ανάγκη συμμετοχής όλων των δυνάμεων του Κλάδου στο προεδρείο της Δ.Ο.Ε.
Γιατί μόνο ένα τέτοιο Προεδρείο μπορεί να αποτελέσει τον αναγκαίο πόλο ενότητας και συσπείρωσης όλων των συναδέλφων εκπαιδευτικών στον διαρκή αγώνα του Κλάδου μας για συμμετοχή όλων των δυνάμεων και τη χάραξη κοινής πορείας για τη διεκδίκηση και ικανοποίηση των βασικών και χρόνιων αιτημάτων που ταλανίζουν τον πολύπαθο κλάδο της δημόσιας εκπαίδευσης
Εμείς, ως Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε., υπηρετώντας πιστά τα συμφέροντα του Κλάδου και παραμερίζοντας το όποιο παραταξιακό κόστος, προτείνουμε τη συγκρότηση διαπαραταξιακού, αντιπροσωπευτικού, ενωτικού προεδρείου.
Είναι αυτονόητο ότι η πρόταση αυτή προϋποθέτει αφενός τη δημόσια και εκ των προτέρων - πριν από τη διαδικασία ψηφοφορίας - αποδοχή της από όλες τις συνδικαλιστικές αντιλήψεις που εκφράζονται στο νέο Δ.Σ. και αφετέρου την κοινή δέσμευση όλων μας ότι για το υπόλοιπο της διετίας 2009-11, θα πορευτούμε με βάση την καταστατική νομιμότητα και τις θέσεις του Κλάδου, όπως αυτές προέκυψαν μέσα από τις Γενικές Συνελεύσεις της Δ.Ο.Ε.

 Τα 4 μέλη της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. στο Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. 
Κικινής Θανάσης
Οικονόμου Τριαντάφυλλος
Ρηνάκη Καίτη    
Ανδρουλάκης Μάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου